Makluman Semasa

Terima Kasih kerana menjadikan EXAMO-CKM500 sebagai produk Nutrisi Strategik pilihan anda

Clear cache

Apakah itu EXAMO?

  • EXAMO adalah sejenis makanan tambahan yang memberikan nutrien untuk saraf bagi memulihkan kesegaran otak. 
  • Di sini kami senaraikan pakej kombinasi dari 4 item produk (Examo-ckm500, Examo-ckm500 Plus, Matsa & Staminex) untuk kategori pengguna berbeza:

.

Cara Examo Bertindak

  1. Mencerdaskan Akal
  2. Menguatkan Ingatan
  3. Menambah Tenaga Mental
  4. Mendatangkan Ketenangan

.

Pakej EXAMO

Set Kombo EXAMO-CKM500

Kandungan item produk dalam EXAMO Set Kombo adalah sama seperti EXAMO PEK 3 SERANGKAI dengan dibungkus dalam kotak istimewa yang sesuai dibuat sebagai hadiah.

EXAMO Pek 3 Serangkai / Pakej Pelajar IPT

Kombinasi optima untuk kemahiran otak sebelah kanan & kiri. Matsa merangsang kemahiran, menimbulkan minat dalam subjek Matematik dan Sains dengan memindahkan aktiviti otak daripada hemisfera kanan ke hemisfera kiri. Examo pek hijau berperanan sebagai ‘booster’ untuk mempercepatkan proses tindakan Examo pek biru.

EXAMO Pek 4 Serangkai / Pek Sekeluarga

Kombinasi optima untuk kegunaan sekeluarga: Ibu & Ayah yang kuat bekerja (individu berkerjaya) serta anak-anak yang kuat belajar (serta akan menghadapi peperiksaan)Kombinasi optima untuk kegunaan sekeluarga: Ibu & Ayah yang kuat bekerja (individu berkerjaya) serta anak-anak yang kuat belajar (serta akan menghadapi peperiksaan)

EXAMO Pek Bijak Maths & Sains / Pakej Calon UPSR

Kombinasi seimbang untuk kemahiran otak sebelah kanan & kiri. Matsa merangsang kemahiran, menimbulkan minat dalam subjek Matematik dan Sains dengan memindahkan aktiviti otak daripada hemisfera kanan ke hemisfera kiri.

EXAMO Pek Kembar

Kombinasi asas suplemen khas untuk minda (pek biru) untuk mencerdaskan akal, menguatkan ingatan, menambahkan konsentrasi bersama ‘booster’ (pek hijau) untuk mempercepatkan tindakan pek biru.

EXAMO Pek Mental & Fizikal

UNTUK LELAKI & WANITA BERKERJAYA
(BASIC PACK)
Pek kombinasi untuk tenaga mental (Examo-CKM500) & tenaga fizikal (Staminex) khas untuk anda yang kuat bekerja.

EXAMO Pek Mental Stamina

UNTUK LELAKI & WANITA BERKERJAYA
(POWER PACK)
Pek kombinasi untuk tenaga minda optima (kombinasi Examo-CKM500 & Examo-CKM500 Plus) & tenaga fizikal (Staminex) khas untuk anda yang kuat bekerja.

EXAMO Pek Tunggal / Examo-CKM500

Makanan yang memberi nutrien untuk saraf bagi memulihkan kesegaran otak. Ia dapat merawat masalah saraf dan mental seperti takut, cemas, rungsing dan memberikan keyakinan serta membangkitkan semangat. Ia dapat menguatkan daya fikir dan mencerdaskan akal serta memperbaiki daya tumpuan, menghapuskan rasa letih, serabut fikiran dan kelesuan otak.

 

X