Testimoni Examo

testimoni-examo-ckm500-edaran-salindah

.

Koleksi 1

_

testimoni examo

“Saya adalah pelajar Sains Komputer IPTA yang sangat lemah dalam pengaturcaraan (computer programming). Alhamdulillah, hasil latih tubi dan mengamalkan EXAMO-CKM500 yang diperkenalkan oleh rakan sangat membantu saya dalam memahami logik pengaturcaraan komputer.”

Abdullah bin Ismail, Graduan Ijazah Sains Komputer IPTA

 

testimoni examotestimoni examotestimoni examo

 

.
.

Koleksi 2

AFIF ZUHDI BIN MOHAMAD
Pendang, Kedah

examo_afifzuhaidi“Terima kasih kepada ayah dan emak yang telah memberikan saya EXAMO-CKM500 dan MATSA sehingga saya berjaya mendapat 5A dalam UPSR 2008. Pencapaian terbaik saya sebelum ini hanya 2A, kini pencapaian saya telah meningkat dalam semua mata pelajaran.”

 
NUR IZZMA HANIS BINTI ABDUL HALIM
Kota Bharu, Kelantan

examo_izmahanis“Produk EXAMO-CKM500 adalah pilihan yang tepat, bijak dan terbaik kerana produk ini terbukti dapat mencergaskan minda saya setiap hari sehingga saya berjaya mendapat 5A dalam UPSR 2008. Sekarang saya lebih berkeyakinan setelah beberapa tahun mengamalkan produk ini.”

 
ATIQAH BT ISMAIL
Dungun, Terengganu

examo_atiqahismail“Sebelum ini keputusan peperiksaan saya kurang memberansangkan. Selepas emak dan abah memberi EXAMO-CKM500 setiap hari sejak Mac 2008, daya ingatan saya semakin kuat dan Alhamdulillah berjaya mendapat 5A dalam UPSR 2008.”

 
MUHD DINSYAFIQ BIN MAZELAN
Dungun, Terengganu

examo_muhddinsyafiq“Sebelum saya menggunakan EXAMO-CKM500 ini, saya mengalami masalah cepat lupa dalam pembelajaran, sukar untuk menghafal dan sentiasa merendah diri. Alhamdulillah, selepas menggunakan EXAMO-CKM500 saya mudah memahami apa yang guru ajar dan sentiasa mengambil bahagian dalam apajua aktiviti yang dianjurkan oleh pihak sekolah. Buktinya saya telah mendapat 5A dalam UPSR 2008, menjadi Ketua Pengawas dan Tokoh Murid 2008 di Sekolah Kebangsaan Tanjung Pati, Dungun, Terengganu.”

 
AHMAD MURSHID MAT ZIN
Kota Bharu, Kelantan

examo_ahmadmurshid“Selepas menggunakan EXAMO-CKM500, saya menjadi lebih cergas dan aktif di dalam kelas. Saya boleh memberikan sepenuh tumpuan kepada apa yang diajar oleh guru. Saya juga menjadi lebih cergas untuk kegiatan di luar kelas seperti sukan dan kegiatan ko-kurikulum. Alhamdulillah! Saya telah mendapat keputusan yang cemerlang” dalam UPSR, 5A

 
NUR AMIRAH BT ADNAN
Kuantan, Pahang

examo_nuramirah“Saya mengambil EXAMO-CKM500 dan EXAMO-CKM500 PLUS sepanjang saya berada di tahun enam dan juga sampai sekarang. Saya dapati bahawa markah di dalam setiap subjek ketika peperiksaan semakin meningkat.”

 
NOR AFIQAH BT AHMAD
Kuala Kedah, Kedah

examo_afiqahahmad“Saya mudah mengingati dan memahami apa yang di ajar oleh guru. Peperiksaan UPSR saya dapat 5A. Saya akan terus menggunakan produk EXAMO-CKM500 untuk peperiksaan yang akan datang sehingga berjaya memasuki universiti.”

. 

 

.

.

Koleksi lanjut testimoni, klik di sini

error:
X