Salindah Bahaya?

Tahniah jika anda sudah disahkan hamil, sama ada kali pertama atau seterusnya!

Ibu-ibu hamil disarankan untuk mengambil makanan berkhasiat dan seimbang untuk kepentingan nutrisi ibu dan anak yang sedang dikandung. Antara makanan yang baik untuk diamalkan ketika mengandung antaranya adalah makanan sunnah seperti kurma, kismis, delima, madu, susu kambing dan saffron. Makanan ini baik untuk pertumbuhan bayi, juga kesihatan ibu dan bayi.

Selain itu makanan tambahan khusus untuk kegunaan semasa mengandung atau selepas bersalin juga boleh diamalkan sebagai ikhtiar untuk mendapatkan zat-zat yang diperlukan.

 

Antara produk makanan tambahan yang ada sebagai pilihan ialah Salindah.

  • Nak tahu tak macam mana Salindah mendapat namanya? Klik di sini
  • Nak baca perkongsian pengalaman pengguna Salindah? Klik di sini

 

Cabaran Salindah

Walaupun secara rasminya produk Salindah mula dijenamakan pada sekitar tahun 1980 (dah lebih 35 tahun sekarang!) namun sebenarnya ia bermula lebih awal dari tarikh itu: sebelum ia dinamakan & dijenamakan lagi.

Perjalanan produk Salindah bukan pendek & mudah: banyak cabarannya.

Bila dilihat dari sudut positifnya, jika kita di sebut-sebut sama ada yang baik-baik atau sebaliknya, itu bermakna kita dikenali dan sedang mendapat perhatian.

Salindah bukanlah satu-satunya produk berkaitan kehamilan ynag ada di pasaran: terpulang kepada pengguna untuk membuat pilihan sama ada berdasarkan bajet, jenama atau jenis formula produk tersebut.

.

Kredit banner: fb/Irfan Khairi 

.

Ini antara persoalan yang kami terima dari pengguna kepada kami berkenaan produk Salindah. Persoalan sebegini kami terima dari masa ke masa:

Nak tahu situasi sebenar dan jawapannya? Klik di sini

error:
X