Artikel

Tanda Awal Kehamilan

Tanda awal kehamilan penting kepada para wanita khususnya yang pertama kali mengandung bagi membolehkan perancangan kehamilan dilakukan sejak awal lagi. Berikut merupakan antara simptom atau petanda menunjukkan seseorang wanita itu hamil dan bakal bergelar ibu.

 

 

Salindah: Rencana Pemakanan & Rawatan Ibu Hamil

Setelah menyedari pelbagai permasalahan dan komplikasi yang dihadapi oleh wanita hamil, maka Prof. De. Hj Azizan bin Hj Ismail (Allahyarham) telah mengkaji secara mendalam tentang pelbagai aspek kehamilan. Hasil kajian yang begitu lama, maka Salindah telah berjaya diformulasikan sebagai rencana pemakanan kesihatan dan rawatan ibu hamil yang lengkap bermula se awal kandungan berusia 12 minggu hinggalah 40 hari dalam waktu pantang.

Alhamdulillah, Salindah terbukti mampu mengubah persepsi ramai wanita tentang kehamilan dengan memberikan pengalamab mengandung dan melahirkan anak dengan lebih mudah tanpa komplikasi.

InsyaAllah, pengambilan dan pengamalan Salindah mampu menghindarkan perasaan takut, gemuruh dan trauma, terhindar daripada segala jenis komplikasi ketika hamil, di saat melahirkan dan selepas bersalin.

 

Info lanjut produk Salindah:

 

X