Salindah bantu lahirkan bayi yang Sihat, Comel dan Pintar?

testimoni salindah

Suraiyani bersama anak kesayangan Aleeimran, ketika berusia 5 bulan.

“Saya tidak bimbang menggunakan Salindah kerana bukan sahaja tiada kesan sampingan, malah anak yang dilahirkan sungguh comel, sihat, cerdik dan pintar. Aleeimran yang dilahirkan pada 19 September 2001 yang lalu, kini perkembanngan fizikal dan mentalnya sungguh pantas.”

testimoni salindah

Ibu – Rozana Ismail, Shah Alam

Anak – Sharifah Atirah, 10 bulan

“Saya mengamalkan Salindah dari B1 hingga L12 semasa hamil anak kedua. Saya bersalin sangat mudah. Anak saya sihat, tulangnya kuat, tidak meragam pula. Semasa dalam pantang saya rasa sungguh sihat dan cergas”

testimoni salindah

Ibu – Rohaya Yusof, Perak

Anak – Ahmad Faris, 8 bulan

“Dengan mengamalkan Salindah saya sihat sepanjang hamil. Saya bersalin mudah dan anak sihat serta cergas. Saya turut memperkenalkan Salindah kepada rakan-rakan, adik-beradik dan jiran yang lain.”

testimoni salindah

Ibu – Hasnah Ismail

Anak – Nurul Huda

“Saya sungguh berpuas hati dengan kebaikan Salindah kerana semasa dalam pantang saya sihat dan sungguh bertenaga. Walaupun tidak mengambil jamu lain, saya rasa Salindah sudah mencukupi.”

testimoni salindah

Ibu – Rafidah Mohd Jali, Tmn Maluri

Anak – Norain Nadirah, 8 bulan

“Saya mencuba set Salindah selepas terbaca pengalaman ibu-ibu yang pernah mengunakannya di Majalah IBU. Saya bertambah yakin dan bersyukur kerana dapat melahirkan anak pertama dengan mudah. Anak saya sihat dan cerdas. Kulitnya bersih sekali.”

testimoni salindah

Mohd Ismath Habib Mohammad, Kg Jawa, Kelang

“Saya sekeluarga mengamalkan produk kesihatan yang dikeluarkan oleh Prof. Dr. Azizan sejak 1993. Antara produk yang paling popular ialah Examo CKM500, Examo CKM500 Plus, Matsa, dan Salindah. Produk Salindah memang berkesan. Anak sulung saya yang sedang hamil lima bulan boleh menghadiri kuliah tanpa gangguan alahan malah lebih bertenaga. Walaupun terpaksa berjalan kaki agak jauh dari asrama ke kampus, namun dia tetap tabah dan bersemangat sepanjang masa.”

error:
X