Posted on

Examo-Formula Kita Untuk Semua

menempa-kejayaan-ke-arah-generasi-yang-cemerlang

Tangani EXAM FEWER dengan EXAMO. Keberkesanannya Terbukti. Tiada Kesan Sampingan.

_

DI ALAM PERSEKOLAHAN: Masalah yang paling kerap dialami oleh para pelajar ialah lupa, kurang tumpuan, lembam, malas, jemu dan bosan, letih, murung, hiperaktif dan sebagainya. Bebanan pelajaran boleh menyebabkan berlakunya stres dan migrain di kalangan pelajar. Persekitaran seperti sekolah, guru, rakan, keluarga dan tanggungjawab sebagai pelajar memberi kesan yang lebih terhadap psikologi mereka.

Pada fasa inilah juga para pelajar kerap berhadapan dengan ujian dan peperiksaan formal seperti UPSR, PMR, SPM atau tahap pengajian yang lebih tinggi lagi seperti Diploma atau Ijazah. Para pelajar disarankan menggunakan EXAMO-CKM500 yang berfungsi untuk menguatkan ingatan, menambah tenaga mental, mencerdaskan serta mendatangkan ketenangan..

EXAMO  membantu meningkatkan kecerdasan minda, sesuai untuk semua peringkat usia dari bayi hinggalah usia emas:

 

Bayi & Kanak-Kanak

 EXAMO-CKM500

Mengekalkan perkembangan minda dan sahsiah. Mengurangkan keresahan dan ragam tangis. Mempercepatkan berjalan dan bertutur. Mengayakan perbendaharan kata dengan cepat. Makan 3 kali sehari.

Pelajar

PEK KEMBAR EXAMO

Menjadi kemestian kepada setiap pelajar. Membantu menghadapi pelajaran dan peperiksaan. Menambah kecerdasan dan daya ingatan.

Remaja Lelaki & Perempuan

PEK KEMBAR EXAMO

Memberi ketenangan fikiran, membantu membuat keputusan, menghadapi pelajaran, sebarang ujian, temuduga. Menambah kecerdasan, daya ingatan & tumpuan.

Dewasa Lelaki

EXAMO-CKM500

Istimewa bagi mereka yang berkerjaya, tugas berat dan mencabar. Menenangkan fikiran dan menambah daya berfikir, kreativiti & ilham. Nutrisi minda generasi berprestij dan bergaya lasak.

 

Dewasa Perempuan

EXAMO-CKM500

Istimewa bagi wanita berkerjaya, tugas berat dan mencabar. Menenangkan fikiran dan menambah daya berfikir, kreativiti & ilham. Nutrisi minda generasi berprestij dan bergaya lasak.

 

Perempuan Hamil

EXAMO-CKM500

Makanlah sekurang-kurangnya 1 bulan sebelum tarikh bersalin. Makan 4 biji 3 jkali setiap hari.

 

Usia Emas Lelaki

EXAMO-CKM500

Meneguhkan ingatan, mencegah penyakit Alzheimer (nyanyuk), menenangkan fikiran dan perasaan. Melambatkan proses kemusnahan sel otak dan saraf. Makan 3 kali sehari.

 

Usia Emas Perempuan

EXAMO-CKM500

Meneguhkan ingatan, mencegah penyakit Alzheimer (nyanyuk), menenangkan fikiran dan perasaan. Melambatkan proses kemusnahan sel otak dan saraf. Makan 3 kali sehari