Examo Melakar Kecemerlangan Masa Hadapan

 

Pada 1 April 2018 lepas, produk minda Examo telah menyambut ulang tahunnya yang ke-40 sejak mula diperkenalkan pada tahun 1978. 

Usia 40 Tahun menggambarkan ia telah mencapai tempoh kematangan dalam formulasinya yang tepat sebagai makanan tambahan khas berkaitan kesihatan minda sama ada untuk pelajar dan pengguna umum.

 

 

Kesihatan minda perlu dijaga sebagaimana kesihatan fizikal oleh setiap orang sama yang telah bekerja dan lebih-lebih lagi yang akan menghadapi peperiksaan penting di peringkat rendah, menengah, koleh atau universiti.

 

 

Sehubungan dengan itu, satu pek khas yang dinamakan sebagai Set Kombo EXAMO-CKM500 telah diperkenalkan pada sambutang ulang Tahnu Examo ke-40.

_

 

Ia merupakan kombinasi optima untuk kemahiran otak sebelah kanan & kiri. Matsa merangsang kemahiran, menimbulkan minat dalam subjek Matematik dan Sains dengan memindahkan aktiviti otak daripada hemisfera kanan ke hemisfera kiri. Examo pek hijau berperanan sebagai ‘booster’ untuk mempercepatkan proses tindakan Examo pek biru.

 

Set Kombo EXAMO-CKM500:

Kandungan Set:

1 x Examo-CKM500 
1 x Examo-CKM500 Plus 
1 x Matsa

Kandungan item produk dalam Set Kombo Examo-CKM500  adalah sama seperti EXAMO PEK 3 SERANGKAI dengan dibungkus dalam kotak istimewa yang sesuai dibuat sebagai hadiah.

 

 

 

 

error:
X