Rangkaian 3 Susu Terbaik

 

SUSU BIO-LAC

Susu yang penuh dengan khasiat yang diperlukan untuk tumbesaran & perkembangan si comel. Susu BIO-LAC yang kini menjadi kegemaran bayi & pilihan ibu bapa dirumus mengikut Nilai Keperluan Pemakanan Garamtisu Biokimia Dr. Schuessler, berperanan merangsang perkembangan tisu tubuh khusus untuk tumbesaran. Susu BIO-LAC berperanan menjaga kesihatan tubuh si comel, sesuai dengan konsep piramid makanan jika diambil bersama makanan pelengkap yang seimbang. Susu ibu adalah susu yang terbaik untuk si comel, namun sekiranya susu ganti diperlukan, BIO-LAC dapat memenuhi keperluan nutrisi si comel anda!

Info lanjut & order, klik di sini

 

SUSU WANEERA

Diformulasi khusus untuk memenuhi keperluan nutrisi para wanita. Mengandungi kalsium dari sumber tenusu & garam mineral yang diperhalus untuk membantu menguatkan tulang, sendi, otot dan membantu dalam penjagaan diet pemakanan yang seimbang.

Info lanjut & order, klik di sini

 

SUSU GASTRO-LAC

Susu untuk golongan dewasa & warga emas bagi memenuhi keperluan kalsium yang diperlukan dan membantu memulihara sistem penghadaman. Membantu mengatasi masalah GASTRIK! 

Info lanjut & order, klik di sini

error:
X